More
  HiburanRancangan Tom Tom Bak Kembali 6 September Ini di Astro Ceria

  Rancangan Tom Tom Bak Kembali 6 September Ini di Astro Ceria

  Tom Tom Bak merupakan rancangan yang mempersembahkan aneka bakat dan ragam si cilik. Rancangan ini mula bersiaran pada Jun 2007 dan melabuhkan tirainya pada tahun 2011.

  Setelah beberapa tahun berehat kini, pengacara terkenal Datuk Aznil Nawawi mengumumkan rancangan kanak-kanak popular, Tom Tom Bak bakal kembali bersiaran di kaca televisyen pada 6 September ini.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

  Pada musim terbaru ini terdapat beberapa segmen antara segmen ‘Ada Bakat’, terdapat persembahan yang penuh variasi dari bintang-bintang cilik termasuklah bermain gitar, menari gelek ‘ala’ Bollywood, bakat bercerita, ‘catwalk’ pertunjukan fesyen, persembahan kompang dan banyak lagi bakat-bakat unik yang lain.

  Lebih Bertenaga, Kecomelan Berganda – #TomTomBak Kembali!

  Seterusnya, segmen ‘Jom Borak’ akan menyaksikan telatah anak comel berceloteh bersama Pak Nil. Manakala di segmen ‘Ada Berani?’ pula, pihak astro ceria menyuntik elemen ‘interaktif’ yang mana ia bukan sahaja mencabar bakat kanak-kanak yang membuat persembahan, malahan hos, tetamu-tetamu jemputan dan penonton di studio juga perlu beraksi di pentas utama apabila dicabar hos.

  #TomTomBak kembali menceriakan penonton mulai 6 September 2019, setiap Jumaat, 8.30 malam di Astro Ceria (saluran 611) juga boleh ditonton menerusi On Demand dan distrim di Astro GO.

  Artikel Terkini

  Apa kata anda?

  Medan komen tidak boleh kosong!
  Medan nama diperlukan